Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: Ibuprophen ,

Текст:

It'sIt looks like either 1 of 3 things...
It'sIt looks like either 1 of 3 things...
 
I'll place them in order of good to bad news.
 
1) The connection from the Digitizer to the Motherboard worked loose somehow. Though, it doesn't happen very often but, one or more bumps or bangs can loosen up one or more connectors.
 
2) The Digitizer had gone bad and needs to be replaced. It can happen without warning. Sometimes slowly and sometimes... Just like that.
 
3) The Motherboard went bad and needs to be replaced (or get another Device, whichever you prefer). The Motherboard can go bad as a whole or only in a certain area.
 
Those are what they call "S**t Happens" that we all go through in one way or another.
 
Sorry for the bad news but, I'm being honest with you.
 
Good Luck!
 
Peace and Love!
 
Peace and Love!

Статус:

open

Оригинальный сообщение: Ibuprophen ,

Текст:

It's either 1 of 3 things...

I'll place them in order of good to bad news.

1) The connection from the Digitizer to the Motherboard worked loose somehow. Though, it doesn't happen very often but, one or more bumps or bangs can loosen up one or more connectors.

2) The Digitizer had gone bad and needs to be replaced. It can happen without warning. Sometimes slowly and sometimes... Just like that.

3) The Motherboard went bad and needs to be replaced (or get another Device, whichever you prefer). The Motherboard can go bad as a whole or only in a certain area.

Those are what they call "S**t Happens" that we all go through in one way or another.

Sorry for the bad news but, I'm being honest with you.

Good Luck!

Peace and Love!

Peace and Love!

Статус:

open