Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: Dan ,

Текст:

-Solved!Totally compatible! The main problem was that the I/o flex cable was coroded in one of the pins due to water spill so that caused no green light/no light at all and even though it worked and i tried a online restore when the mba restarted for os instalation it showed empty battery.I did power up with battery disconnected but to complete recovery a working battery (not dead like mine) is needed.Replaced the battery and I/o flex cable and success! Thank you for trying to help.
+Solved! Totally compatible!
+
+The main problem was that the I/O Flex cable was corroded in one of the pins due to water spill so that caused no green light on the MagSafe charger (no light at all) and even though it worked and I tried an online restore when the system restarted for OS installation it showed empty battery.
+
+I did power up with battery disconnected but to complete recovery a working battery (not dead like mine) I needed to replaced the battery and I/O flex cable and success! Thank you for trying to help.

Статус:

open

Оригинальный сообщение: ddabouras ,

Текст:

Solved!Totally compatible! The main problem was that the I/o flex cable was coroded in one of the pins  due to water spill so that caused no green light/no light at all and even though it worked and i tried a online restore when the mba restarted for os instalation it showed empty battery.I did power up with battery disconnected but to complete recovery a working battery (not dead like mine) is needed.Replaced the battery and I/o flex cable and success! Thank you for trying to help.

Статус:

open