Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: charles ,

Текст:

I also had this problem (along with my phone screen not going black during a phone call when the phone was up to my ear) -- I ended up reinstalling the original camera and sensor from my Apple screen onto the replacement screen, but the problem kept happening. When I opened the screen back up and looked at the connection where the ribbon from the sensor connects to the base portion of the iPhone, I noticed one of the gaskets lookslooked like it was folded over into where the connection is made. I cleaned this area with some rubbing alcohol, readjusted the gasket, was careful to move it out of the way during reconnection, and now the Auto Brightness is working again. Hope this helps.
I also had this problem (along with my phone screen not going black during a phone call when the phone was up to my ear) -- I ended up reinstalling the original camera and sensor from my Apple screen onto the replacement screen, but the problem kept happening. When I opened the screen back up and looked at the connection where the ribbon from the sensor connects to the base portion of the iPhone, I noticed one of the gaskets lookslooked like it was folded over into where the connection is made. I cleaned this area with some rubbing alcohol, readjusted the gasket, was careful to move it out of the way during reconnection, and now the Auto Brightness is working again. Hope this helps.

Статус:

open

Оригинальный сообщение: charles ,

Текст:

I also had this problem (along with my phone screen not going black during a phone call when the phone was up to my ear) -- I ended up reinstalling the original camera and sensor from my Apple screen onto the replacement screen, but the problem kept happening. When I opened the screen back up and looked at the connection where the ribbon from the sensor connects to the base portion of the iPhone, I noticed one of the gaskets looks like it was folded over into where the connection is made. I cleaned this area with some rubbing alcohol, readjusted the gasket, was careful to move it out of the way during reconnection, and now the Auto Brightness is working again. Hope this helps.

Статус:

open