Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: Chris ,

Название:

Whirlpool Duet, model WFW9151YW00, won't go through spin cycle

Текст:

Whirlpool Duet front load washer, model WFW9151YW00, won't go through spin cycle but does agitate. It will drain most of the water no problem but then after the drum turns back and forth a few times, it pretty much just stops moving but the pump sounds like it's still trying to pump water out for a long time. But the little bit of water left seems like it's being pumped back and forth in the line. I can see the drain line that goes to the wall drain moving around like the machine is trying to get the water out but it appears the water is just going back and forth in the line. This goes on for several minutes until finally the machine just stops. It's a pretty loud pumping noise like a cycling back and forth sound. The pump has been replaced, the two control boards (front panel board and control board next to it) have been replaced but hasn't changed. Tried to run diagnostic test and was able to get it into diagnostic mode with the 123, 123, 123 pressing of 3 buttons but couldn't seem to get any error codes. I couldn't really figure out how to test things once in diagnostic mode. It did spin a bit, but pretty weakly in diagnostic mode at one point.  It also did a real weak spin when I ran a test wash. Left the towel I threw in totally wet.

Any ideas? There is another circuit board attached to the motor and it looked ok visually. I checked the wires coming out of the motor (3 wires) and got continuity between each one and nothing to ground so it appears the windings are not shorted. The machine seems to fill, agitate and drain the bulk of the water without any problem.

Thanks for any insights on this!

Устройство:

Whirlpool Washing Machine

Статус:

open

Принятый ответ:

445235

Оригинальный сообщение: Chris ,

Название:

Whirlpool Duet, model WFW9151YW00, won't go through spin cycle

Текст:

Whirlpool Duet front load washer, model WFW9151YW00, won't go through spin cycle but does agitate. It will drain most of the water no problem but then after the drum turns back and forth a few times, it pretty much just stops moving but the pump sounds like it's still trying to pump water out for a long time. But the little bit of water left seems like it's being pumped back and forth in the line. I can see the drain line that goes to the wall drain moving around like the machine is trying to get the water out but it appears the water is just going back and forth in the line. This goes on for several minutes until finally the machine just stops. It's a pretty loud pumping noise like a cycling back and forth sound. The pump has been replaced, the two control boards (front panel board and control board next to it) have been replaced but hasn't changed. Tried to run diagnostic test and was able to get it into diagnostic mode with the 123, 123, 123 pressing of 3 buttons but couldn't seem to get any error codes. I couldn't really figure out how to test things once in diagnostic mode. It did spin a bit, but pretty weakly in diagnostic mode at one point.  It also did a real weak spin when I ran a test wash. Left the towel I threw in totally wet.

Any ideas? There is another circuit board attached to the motor and it looked ok visually. I checked the wires coming out of the motor (3 wires) and got continuity between each one and nothing to ground so it appears the windings are not shorted. The machine seems to fill, agitate and drain the bulk of the water without any problem.

Thanks for any insights on this!

Устройство:

Whirlpool Washing Machine

Статус:

open