Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: Paul ,

Название:

Replaced HD with SSD, now get startup chime but only black screen

Текст:

I replaced the internal HD with a 1TB Crucial MX500  SSD and used the  [https://eshop.macsales.com/item/OWC/DIYIMACHDD12/|OWC Complete Hard Drive Upgrade Kit] and [https://eshop.macsales.com/item/NewerTech/ADPTADRV/|NewerTech AdaptaDrive] to complete the upgrade. This was the fist time I opened my iMac and I was careful to follow the steps from both iFixit and OWC. Got every thing back together but when it boots I hear the startup chime and only get a black screen and a very loud fan (never heard it that loud before). I've tried the following keys at startup:

* Option (Startup Manager, with a bootable USB thumb drive plugged in)
* D (Apple Diagnostics utility)
* Command-R (built-in macOS Recovery)
* Option-Command-P-R (reset NVRAM)

But the screen never comes on. The new SSD should be fine — I used Carbon Copy Cloner to make a bootable clone of the previous internal HD and booted from the cloned SSD using an external USB enclosure to make sure it worked.

Is there anything else I can check before I pull the screen off again and start checking connections? Once I've done that, what should I do to make sure it boots before sticking the screen back on (don't want to keep buying adhesive strips)? Thanks!

Устройство:

iMac Intel 27" EMC 2639

Статус:

open

Принятый ответ:

472271

Оригинальный сообщение: Paul ,

Название:

Replaced HD with SSD, now get startup chime but only black screen

Текст:

I replaced the internal HD with a 1TB Crucial MX500  SSD and used the  [https://eshop.macsales.com/item/OWC/DIYIMACHDD12/|OWC Complete Hard Drive Upgrade Kit] and [https://eshop.macsales.com/item/NewerTech/ADPTADRV/|NewerTech AdaptaDrive] to complete the upgrade. This was the fist time I opened my iMac and I was careful to follow the steps from both iFixit and OWC. Got every thing back together but when it boots I hear the startup chime and only get a black screen and a very loud fan (never heard it that loud before). I've tried the following keys at startup:

* Option (Startup Manager, with a bootable USB thumb drive plugged in)
* D (Apple Diagnostics utility)
* Command-R (built-in macOS Recovery)
* Option-Command-P-R (reset NVRAM)

But the screen never comes on. The new SSD should be fine — I used Carbon Copy Cloner to make a bootable clone of the previous internal HD and booted from the cloned SSD using an external USB enclosure to make sure it worked.

Is there anything else I can check before I pull the screen off again and start checking connections? Once I've done that, what should I do to make sure it boots before sticking the screen back on (don't want to keep buying adhesive strips)? Thanks!

Устройство:

iMac Intel 27" EMC 2639

Статус:

open