Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: Devin Catuns ,

Текст:

I had this same problem with my 5C and it happened that my some of the pins on the NAND chip weren't making a good connection. At the time I didn't have the tools to resolder those connections but I was able to cut a piece of a business card and place it in between the lcd/digi/prox flex's and the shield that holds them down. Its been working without a problem ever since. This is pretty hit or miss, if you don't have the tools and experience to solder at that level then this is probably your best and safest bet.
I had this same problem with my 5C and it happened that my some of the pins on the NAND chip weren't making a good connection. At the time I didn't have the tools to resolder those connections but I was able to cut a piece of a business card and place it in between the lcd/digi/prox flex's and the shield that holds them down. Its been working without a problem ever since. This is pretty hit or miss, if you don't have the tools and experience to solder at that level then this is probably your best and safest bet.

Статус:

open

Оригинальный сообщение: Devin Catuns ,

Текст:

I had this same problem with my 5C and it happened that my some of the pins on the NAND chip weren't making a good connection. At the time I didn't have the tools to resolder those connections but I was able to cut a piece of a business card and place it in between the lcd/digi/prox flex's and the shield that holds them down. Its been working without a problem ever since.

Статус:

open