Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: Jefe Christe ,

Текст:

I have the same iMac 27" i7 mid-2011 and it is new to me, refurbished, with an extended 2 yr. warranty.
When purchased, according to the specs only had a 1 tb HDD.
The NICE surprise is it also shows a 256gb Apple SSD TS256C installed (along with 8gb < 16 gb RAM and 1gb <2gb RAM on the video card - all surprise upgrades from Mac of all Trades!
ISSUE IS:
On both hard drives it shows
Link Speed = 6 Gigabit
Negotiated Link Speed = 3 gigabit
NOW... could this be reconfigured through a software solution, to run as fast as it should??
+
+=== Update (01.08.2018) ===
+
+Again-
+On both hard drives it shows:
+Link Speed = 6 Gigabit
+HOWEVER it shows a
+Negotiated Link Speed = 3 gigabit
+
+...So clearly if two out of the three cables are supplying 6 GP/S
+And the link speed reads an initial 6 GP/S on both HDD and SSD....
+
+It would appear that they each have the proper port for that part of the configuration ( if one of them was in the optical Port, a starting link speed of 3GP/S, not 6, would show as the link speed)
+ - then there must be a different answer (possibly SOFTWARE configuration answer)?

Статус:

open

Оригинальный сообщение: Jefe Christe ,

Текст:

I have the same iMac 27" i7 mid-2011 and it is new to me, refurbished, with an extended 2 yr.  warranty.

When purchased, according to the specs only had a 1 tb HDD.

The NICE surprise is it also shows a 256gb Apple SSD TS256C installed (along with 8gb < 16 gb RAM and 1gb <2gb RAM on the video card - all surprise upgrades from Mac of all Trades!

ISSUE IS:

On both hard drives it shows

Link Speed = 6 Gigabit

Negotiated Link Speed = 3 gigabit

NOW... could this be reconfigured through a software solution, to run as fast  as it should??

Статус:

open