Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: jayeff ,

Текст:

Hi @jazzbo ,
-Since you get the splash screen and the unit stays powered on, I'm wondering if it is a software problem rather than a hardware problem. Which would also be on the mainboard as where the problem may be as suggested by @oldturkey03
+Since you get the splash screen and the unit stays powered on, I'm wondering if it is a software problem rather than a hardware problem. Which would also be on the mainboard where the problem may be as suggested by @oldturkey03
Here's a [https://www.sony.com.au/electronics/support/lcd-tvs-legacy-lcd-tv/kdl-40w600b/downloads/Y0015068|link] showing how to update the firmware in your model TV.
I don't know if it will work if your TV's firmware is a later version or not.
You can contemplate attempting this as a last resort if all else fails to resolve the problem

Статус:

open

Оригинальный сообщение: jayeff ,

Текст:

Hi @jazzbo ,

Since you get the splash screen and the unit stays powered on, I'm wondering if it is a software problem rather than a hardware problem. Which would also be on the mainboard as where the problem may be as suggested by @oldturkey03

Here's a [https://www.sony.com.au/electronics/support/lcd-tvs-legacy-lcd-tv/kdl-40w600b/downloads/Y0015068|link] showing how to update the firmware in your model TV.

I don't know if it will work if your TV's firmware is a later version or not.

You can contemplate attempting this as a last resort if all else fails to resolve the problem

Статус:

open