Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: emingcom ,

Текст:

Thats tricky ! (won`t spinning fast mode during the last spinning cycle ,leave soak and wet clothes)
 
Model :Whirlpool WFC7500VW0 (front load)
 
*No water pump issue ,caused when it drain goes fast .
 
*No clog issues ,cause when drain goes fast.
 
*No code shows up when running Universal test .
 
*No worn out motor driving belt, caused Universal test its did fast mode for the max motor test ,no visually damaged
 
Possible reason : Balance with sensor`s issue or MCU problem
 
For the Chris comments its about the SHCOKS .The balance issue caused from “the motor senses voltage changes based on the motion of the drum” or other parts wear and tear caused unbalance .

or Other unbalance loading clothes issue, try to shake the washer during the last cycle .
For the Chris comments its about the SHCOKS .The balance issue caused from “the motor senses voltage changes based on the motion of the drum” or other parts wear and tear caused unbalance .

or Other unbalance loading clothes issue, try to shake the washer during the last cycle .
 
For the MCU ,have no clues about how to diagnosis it.
 
Any comments about this “ GHOST WETTY “

Статус:

open

Оригинальный сообщение: emingcom ,

Текст:

Thats tricky ! (won`t spinning fast mode during the last spinning cycle ,leave soak and wet clothes)

Model :Whirlpool WFC7500VW0 (front load)

*No water pump issue ,caused when it drain  goes fast .

*No clog issues ,cause when drain goes fast.

*No code shows up when running  Universal test .

*No worn out motor driving belt, caused Universal test its did fast mode for the max motor test ,no visually damaged

Possible reason : Balance with sensor`s issue or MCU problem

For the Chris comments its about the SHCOKS .The balance issue caused from “the motor senses voltage changes based on the motion of the drum”

For the MCU ,have no clues about how to diagnosis it.

Any comments about this “ GHOST WETTY “

Статус:

open