Skip to main content
Помощь

Текущая версия: TommyJames337 ,

Текст:

I have the same iMac as youiMac, and I successfully upgraded the hard drive about 6 months ago.
I have the same iMac as youiMac, and I successfully upgraded the hard drive about 6 months ago.
 
Checking iStat on my iMac, I can verify for you that your 89 C is not at all normal.
 
My guess is that you accidentally missed a temperature sensor when you went to put your iMac back together. They are all over the place inside of the computer. If you miss one, it can cause the fans to behave erratically and it can mess with the temperature readings. There's even a temperature sensor on the hard drive. I trust you installed it with the new hard drive, but if you didn't then that would be your problem.
 
I'm certain it has something to do with the temp sensors. Double-check that you connected all of them properly, and if you didn't, doing so should 100% solve your problem. :)

Статус:

open

Оригинальный сообщение: TommyJames337 ,

Текст:

I have the same iMac as you, and I successfully upgraded the hard drive about 6 months ago.

Checking iStat on my iMac, I can verify for you that your 89 C is not at all normal.

My guess is that you accidentally missed a temperature sensor when you went to put your iMac back together. They are all over the place inside of the computer. If you miss one, it can cause the fans to behave erratically and it can mess with the temperature readings. There's even a temperature sensor on the hard drive. I trust you installed it with the new hard drive, but if you didn't then that would be your problem.

I'm certain it has something to do with the temp sensors. Double-check that you connected all of them properly, and if you didn't, doing so should 100% solve your problem. :)

Статус:

open