Перейти к основному содержанию

Введение

Of je nu wilt jailbreaken of je iPhone wilt bijwerken of eenvoudig omdat er geen andere oplossing is, Apple biedt een antwoord op je problemen: DFU-modus (afkorting voor Device Firmware Update).

De iPhone 7 heeft echter geen fysieke startknop. Dit maakt dat de 'traditionele' manier om je iPhone in DFU-modus te zetten niet werkt voor deze iPhone. Geen paniek! Zoals altijd biedt Apple een oplossing. Een makkelijke, zo lijkt het. Omdat het enige dat je moet leren een nieuwe combinatie van knoppen is. De rest van de procedure is vergelijkbaar met hoe je oudere iPhones in DFU-modus zet.

  • Sluit uw iPhone 7 aan op een computer of laptop met de bliksem naar USB-kabel.

  • Houd de slaap / waak-knop en de knop volume-omlaag (de - knop) tegelijkertijd ingedrukt, en doe dit precies 10 seconden.

  • Laat na de 10 seconden de slaap / waakknop los, maar blijf de knop Volume omlaag nog eens 10 seconden ingedrukt houden. Let op! In tegenstelling tot de herstelmodus, waar u het bericht 'Verbonden met iTunes' ziet, blijft het scherm zwart in de DFU-modus.

  • Als u het bericht Connected to iTunes ziet, betekent dit dat naar de DFU-modus gaan is mislukt en dat u opnieuw moet beginnen vanaf stap 1.

  • Schakel iTunes in. U moet een bericht krijgen met de melding: 'iTunes heeft een iPhone gedetecteerd in de herstelmodus. Je moet deze iPhone herstellen voordat deze kan worden gebruikt met iTunes '.

  • De volgende stap is om je iPhone 7 uit de DFU-modus te halen. Zolang je iPhone goed werkt, zou dit geen probleem moeten zijn. Het enige dat u hoeft te doen is:

  • Druk tegelijkertijd op de slaap / waakknop en de knop Volume omlaag totdat het Apple-logo verschijnt. Je iPhone zou automatisch naar het vergrendelscherm moeten gaan.

Заключение

Heb je alles geprobeerd, maar je iPhone 7 werkt nog steeds niet goed? Dan is het waarschijnlijk geen softwareprobleem, wat betekent dat een reparatie de enige oplossi

4 участников успешно повторили данное руководство.

Brian van Leeuwen

Участник с: 27.10.2016

220 Репутация

1 руководство автора

0 Comments

Добавить комментарий

Просмотр статистики:

За последние 24часов: 2

За последние 7 дней: 28

За последние 30 дней: 152

За всё время: 2,374