Перейти к основному содержанию

Дата выхода 25 сентября 2015 г. Модель A1688 / A1633. Ремонт данного устройства схож с предыдущими моделями, требующий отвертки и инструменты для вскрытия. Доступен в версиях GSM или CDMA; с 16, 64 или 128 ГБ памяти; в цветах: Серебристый, Золотой, «Серый космос» и «Розовое золото».

2693вопросов Показать все

iPhone 6s Ekran Değişimi

iPhone 6s ekran değişimi yaptırmak istiyorum. Beşiktaş'ta ikamet ediyorum ve tek boş günüm Cumartesi. Servisiniz cumartesi günleri açık mı @gsmiletisim . İkinci sorum cumartesi gelirsem eğer telefonu almam pazartesiyi bulmaz dimi. Pazar günü çalışıyorum ve telefonum bana lazım. Garantili işlem yapılacağı yazmış. Hala devem ediyor mu. İçerisinde bulunan uygulamalar ve rehber silinir. Bakın bu konu benim çok önemli çünkü hem rehber hem de uygulamalar işimle çok yakından alakalı. Vermiş olduğunuz cevaplara servisinize gelmeyi düşünüyorum.

Отвечено! Посмотреть ответ У меня та же проблема

Это хороший вопрос?

Оценка 0
Добавить комментарий

1 ответ

Выбранное решение

Emrah Bey merhaba;

Kayıtlarımıza baktığımızda sorununuzun GSM İletişim APPLE teknisyenleri tarafından çözüme kavuşturulduğunu görmekteyiz. Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Selamlar.

GSM İletişim

Был ли этот ответ полезен?

Оценка 1

1 Комментарий:

Merhaba;

iPhone 6s'den sonra birde lg g4 ekran değişimi yapıldı firmanızda. Her iki hizmetinizden de oldukça memnun olduğumuzu ve firmanızı bir çok yakınımıza da tavsiye ettiğimizi belirtelim.

Emrah

из

Добавить комментарий

Добавьте свой ответ

Emrah Kartal будет вечно благодарен.
Просмотр статистики:

За последние 24часов: 0

За последние 7 дней: 1

За последние 30 дней: 6

За всё время: 246