Перейти к основному содержанию

Repair guides, support, and troubleshooting information for the 2022 13-inch MacBook Air, featuring Apple's M2 SoC. Released on July 15th, 2022 and identified by model number A2681.

42вопросов Показать все

MacBook Air M2 Hinge Problem - MacBook Air M2 Menteşe Problem

Hello, I received my MacBook Air M2 from the Apple Store’s website 20 days ago and I noticed a problem with it. When I open the MacBook screen in a fixed place, it doesn’t make any noise and works very well. However, when I open the MacBook in my hand, it makes a crackling sound. I don’t understand this and the crackling sound occurs once or twice after opening the screen, then it doesn’t happen again until I close and reopen the screen. Also, when I open the screen quickly to the maximum level, the crackling sound comes again. When I asked this on the internet, I heard that the MacBook hinge will settle in place over time, but I want more detailed information about this problem. Therefore, can anyone who has experienced this problem answer, including authorized persons?

Turkish translation:

Merhaba, MacBook Air M2’yi 20 gün önce Apple Store’den internet sitesi üzerinden teslim aldım ve MacBook Air M2’de bir sorun fark ettim. MacBook ekranını sabit bir yerde açtığım zaman herhangi bir ses çıkartmıyor, gayet iyi çalışıyor. Fakat MacBook’u elimde açtığım zaman çıtırdama sesi çıkartıyor. Bunu anlamadım ve çıtırdama sesi ekranı açtıktan bir iki kere oluyor. Sonra ekranı tekrar kapatıp açana kadar hiç olmuyor. Ve ekranı hızlı bir şekilde son seviyeye açınca da yine çıtırdama sesi geliyor. Bunu internete sorduğum zaman MacBook menteşesinin zamanla yerine oturacağını duydum. Fakat bu sorun hakkında daha detaylı bilgi istiyorum. O yüzden bu sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi? Yetkili kişiler de dahil.

Youtube Link Problem: https://youtube.com/shorts/5kPluos-hqI?f...


Ответ на этот вопрос У меня та же проблема

Это хороший вопрос?

Оценка 0
Добавить комментарий

1 ответ

Turkish: Kapağın alt kısmının ortasına, ardından kapak kenarının alt kısmına bastığınızda ne olur (burada size yardımcı olacak bir arkadaşınıza ihtiyacınız olacak).

Kapağın orta kısmının kasanın altına takıldığını düşünüyorum. Bu o kadar keskin bir tıklama ki, parmağınızı çıplak bir kapak üzerinde kaydırdığınızda kavanoz kapağının fırlamasına benziyor. Çok daha düşük bir tonda.

Bu yardımcı olursa veya tıklamayı hissederseniz, bunun sorunu kanıtladığını düşünüyorum. Şimdi bunun ne olduğunu bilmek, nasıl düzeltileceğine geçiyor! Bu yeni bir sistem olduğundan, bir Apple Store'u veya onarım teknolojisine sahip yetkili satıcıyı ziyaret etmeniz gerekecektir. Veya değiştirilmesi için geri gönderin. Kapağın alt kısmının ortasına, ardından kapak kenarının alt kısmına bastığınızda ne olur (burada size yardımcı olacak bir arkadaşınıza ihtiyacınız olacak).

Kapağın orta kısmının kasanın altına takıldığını düşünüyorum. Bu o kadar keskin bir tıklama ki, parmağınızı çıplak bir kapak üzerinde kaydırdığınızda kavanoz kapağının fırlamasına benziyor. Çok daha düşük bir tonda. Bu yardımcı olursa veya tıklamayı hissederseniz, bunun sorunu kanıtladığını düşünüyorum. Şimdi bunun ne olduğunu bilmek, nasıl düzeltileceğine geçiyor! Bu yeni bir sistem olduğundan, bir Apple Store'u veya onarım teknolojisine sahip yetkili satıcıyı ziyaret etmeniz gerekecektir. Veya değiştirilmesi için geri gönderin.

English: What happens when you press in the middle of the bottom, then the bottom of the lids edge (you’ll need a friend to help you here).

I’m thinking the middle part of the lid is catching on the case bottom. This is such a sharp click it’s like how a jar lid pops as you slid your finger across a bare lid. Just at a much lower tone.

If that helps or you feel the click I think that proves the issue. Now knowing what it is then gets into how to fix! As this is a new system you’ll need to visit an Apple Store or authorized reseller who has a repair tech. Or, send it back for a replacement.

Был ли этот ответ полезен?

Оценка 0
Добавить комментарий

Добавьте свой ответ

lrutn будет вечно благодарен.
Просмотр статистики:

За последние 24часов: 0

За последние 7 дней: 3

За последние 30 дней: 24

За всё время: 121