Перейти к основному содержанию
Помощь

Текущая версия: mayer ,

Текст:

-Hi oldturkey03, I’m hoping you’re still around as I have a similar problem with my Sony KD-65X9000B TV (four red flashes and no other response). The components on the power board look mostly ok but there is a slight smell around the top left of the board near the capacitors and diodes up there and it looks like heat has affected the insulation on those primary/secondary coils.
+Hi @oldturkey03, I’m hoping you’re still around as I have a similar problem with my Sony KD-65X9000B TV (four red flashes and no other response). The components on the power board look mostly ok but there is a slight smell around the top left of the board near the capacitors and diodes up there and it looks like heat has affected the insulation on those primary/secondary coils.
On the backside of the board there also looks like heat stress around those diodes.
Any suggestions, should I try to re-solder?
Thanks for looking.
[image|1658213]
[image|1658212]
[image|1658217]
[image|1658211]
[image|1658216]
[image|1658215]
[image|1658214]
[image|1658208]
[image|1658210]
[image|1658209]

Статус:

open

Оригинальный сообщение: Graham Prince ,

Текст:

Hi oldturkey03, I’m hoping you’re still around as I have a similar problem with my Sony KD-65X9000B TV (four red flashes and no other response).  The components on the power board look mostly ok but there is a slight smell around the top left of the board near the capacitors and diodes up there and it looks like heat has affected the insulation on those primary/secondary coils.

On the backside of the board there also looks like heat stress around those diodes.

Any suggestions, should I try to re-solder?

Thanks for looking.

[image|1658213]

[image|1658212]

[image|1658217]

[image|1658211]

[image|1658216]

[image|1658215]

[image|1658214]

[image|1658208]

[image|1658210]

[image|1658209]

Статус:

open